NAGRADNA IGRA

ugalj na rate, cumur na rate, ćumur na rate, prodaja ćumura, prodaja uglja BiH/Tuzla, banovici

NAGRADNA IGRA

Firma Megaprom d.o.o. Lukavac organizuje nagradnu igru za korisnike društvene mreže Facebook u svrhu promocije firme. Megaprom d.o.o. utvrđuje sljedeća pravila nagradne igre:

– ORGANIZATOR
Nagradnu igru priređuje firma Megaprom d.o.o. (u daljem tekstu Organizator).

– VRIJEME TRAJANJA NAGRADNE IGRE
Nagradna igra traje u vremenskom periodu od 10.3.2019. godine do 07.04.2019. godine.

– FOND NAGRADA
2 (dvije) tone uglja po izboru Organizatora. Nagrada se ne može zamijeniti za novac osim ako to Organizator dozvoli.

– PRAVO SUDJELOVANJA
U nagradnoj igri pravo učešća imaju sva fizička lica koja imaju mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, te su registrovani korisnici društvene mreže Facebook (www.facebook.com). Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri nemaju maloljetna lica (mlađa od 18 godina).

– UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je postati “fan” službene stranice Organizatora na društvenoj mreži Facebook (potrebno staviti “Like” na našu stranicu) kao i staviti like na objavu o nagradnoj igri.

– PRAVILO O SUDJELOVANJU
Sudjelovanjem u nagradnoj igri pristajete na uslov da ukoliko postanete dobitnik, Vaše ime i prezime i personalni Facebook nalog/profil (link naloga/profila) mogu objaviti i koristiti od strane Organizatora bez bilo kakve naknade na zvaničnoj Facebook stranici Organizatora.

– ODABIR DOBITNIKA
Ispunjavanjem uslova navedenih u paragrafu “UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI”, u odabir za dobitnika nagrade ulaze svi korisnici za koje utvrdimo da su ispunili uslove za učešće u nagradnoj igri. Sukladno pravilima Facebooka važeći profili koji ulaze na listu za odabir dobitnika su samo oni kojima ime na Facebook profilu odgovara stvarnom imenu i prezimenu.

– IZVLAČENJE DOBITNIKA
Izvlačenje dobitnika obavit će se 07.04.2019. godine u večernjim satima. Izvlačenje dobitnika obavit će se slučajnim odabirom putem računara – web stranice RANDOM.ORG (https://www.random.org/lists/). Svaki korisnik za kojeg utvrdimo da je ispunio uslove navedene u “UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI” i ispunjava uslove navedene u “PRAVO SUDJELOVANJA”, te se slaže sa navedenim u “PRAVILO O SUDJELOVANJU” ulazi na listu korisnika koja će biti unesena na stranicu RANDOM.ORG, i iz koje (liste) će RANDOM.ORG automatskim putem odabrati dobitnika nagradne igre.

– OBJAVA DOBITNIKA
Organizator se obavezuje da će rezultate izbora dobitnika u nagradnoj igri objaviti neposredno nakon izvlačenja na zvaničnoj Facebook stranici, te da će momentalno obavijestiti dobitnika putem poruke na društvenoj mreži Facebook, telefonski ili putem email adrese.

– PREUZIMANJE NAGRADE
Organizator zadržava pravo prema kojem ce dobitniku, koji ima mjesto prebivališta unutar 100 kilometara od naših prostorija, organizovati dostavu nagrade. Ukoliko dobitnik nagrade nema mjesto prebivališta unutar 100 kilometara daljine od naših prostorija, Organizator se ne obavezuje da će organizovati dostavu nagrade. Nagrada će biti isporučena u roku od 60 dana nakon dana izvlačenja. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik mora potpisati Zapisnik o primopredaju nakon čega prestaju sve daljnje obaveze Organizatora prema dobitniku. Dobitnik je obavezan u roku od 24 sata od dobijanja obaviještenja za dobitnika nagradne igre dostaviti svoje kontakt podatke.
Ukoliko dobitnik svoju nagradu ne preuzme u već navedenom određenom roku, dobitnik gubi pravo na nagradu i Organizator zadržava pravo da nagradu proslijedi sljedećem korisniku koji se nalazi na dobitnoj listi.

– ODREDBA O PRIHVATANJU PRAVILA
Sudjelovanjem u nagradnoj igri, sudionici prihvataju navedena Pravila nagradne igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe koje su direktno uključene u pripremu nagradne igre (zaposlenici i članovi uže porodice firme Megaprom d.o.o.), te sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za nagradnu igru.

– OSTALE ODREDBE NAGRADNE IGRE
Organizator zadržava pravo da kao Organizator nagradne igre ukloni sve komentare i objave koje su uvredljive na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Organizator zadržava pravo na korištenje prijavljenih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru. Organizator zadržava pravo da bilo kada prekine nagradnu igru u slučaju pojavljivanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju, svi sudionici nagradne igre će biti obavješteni putem zvanične Facebook stranice. Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

– NAPOMENE
Organizator izjavljuje da nagradna igra ni na koji način nije sponzorirana, podržana, upravljana ili povezana s Facebookom te oslobađa Facebook od svih odgovornosti.

Dijelimo ovu poziciju