O NAMA

logo_megaprom

Mala porodična firma koja je već dugi niz godina u poslu prodaje i transporta svih vrsta uglja s područja Tuzlanskog kantona.

Vršimo prodaju i transport svih vrsta uglja sa područja Tuzlanskog kantona.  S obzirom na visoku kvalitetu, široko područje primjene i zadovoljstvo kupaca izdvajamo dvije najčešće korištene vrste uglja.

Sa našim kamionima u mogućnosti smo dostaviti ugalj na svaku adresu ne samo Tuzle i Tuzlanskog kantona nego i šireg područja. Sarajevo, Bijeljina, Doboj, Žepče, Brčko, Banja Luka, Derventa su samo neke od naših svakodnevnih lokacija isporuke a zadovoljstvo naših kupaca nam ujedno i omogućuje konstantno širenje poslovne mreže.

Ono što nas izdvaja od drugih je da nudimo mogućnost otplate uglja na rate kao i posebna ponuda za penzionere i invalide. Naša preporuka je da kupujete ugalj u proljetnim ili ljetnim mjesecima. Ne samo da izbjegnete moguću gužvu i čekanje već time dobijate ugalj koji će se optimalno osušiti do zime, povećavajuci kaloričnost što ujedno znači i uštedu vašeg novca. Mi ne lagerujemo ugalj, što znači da se dostava vrši direktno iz rudnika.

U slučaju da niste sigurni koju vrstu uglja izabrati ili koja količina uglja Vam je potrebna, stojimo Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Megaprom_ponuda_slider
Megaprom_ponuda_slider
Zahtjev Za Ponudu